logo
brand
mobil

Servicii de montaj aer conditionat

Home
Montaj aer conditionat
Igienizare aer conditonat
Montaj YouTube
Montaj FaceBook
Contact
programari
 
servicii de calitate
Servicii de montaj aparate de aer conditionat, servisare, mentenanta, reincarcare freon realizate de profesionisti acreditati in Bucuresti.
 
garantie
Toate tipurile de lucrari efectuate beneficiaza de garantie 100%
 
acreditare
Apelati cu incredere la serviciile oferite de noi. Inginerii nostri sunt acreditati de multi producatori de renume precum Samsung, Daikin, Neo, NordStar, Lg, WhirlPool, Mitsubishi, Hier, Alaska, Platinium, Toshiba si Aux
 
 

Igienizare aer conditionat


Este vara si, mai mult ca oricand, se simte nevoia folosirii unui aparat de aer conditionat. Caldura excesiva cauzeaza disconfort termic cu impact negativ asupra organismului, determinand stari de oboseala prelungita si stres.

Un aparat de aer conditionat indeparteaza acest disconfort, caci el are rolul de a regla temperatura ambientala, dar si de a curata si purifica aerul pe care il respiram. De aceea, igienizarea aparatelor de aer conditionat este o necesitate de care trebuie sa tinem cont, pentru a preintampina eventuale boli respiratorii.

In mod normal, aparatele de aer conditionat trebuie igienizate la inceputul fiecarui sezon de catre un specialist. Exista in prezent numeroase service-uri de curatare a aparatelor de aer conditionat, care pot curata toate componentele acestuia: vaporizatorul (evaporatorul), turbina (ventilatorul), filtrul de aer, condensatorul, tavita de condens.

O instalatie de aer conditionat neigienizata devine nociva prin impactul negativ al calitatii aerului respirat. Instalatia de aer conditionat poate fi locul ideal pentru dezvoltarea bacteriei numite Legionella pneumophila, o bacterie care se inmulteste intr-un interval de timp de cateva zile și care produce pneumopatie, o boala acuta respiratorie.

O igienizare regulata prelungeste viata instalatiei de aer conditionat, un radiator murdar solicitand mai mult ventilatorul, fapt ce va  conduce la o durata de viata mai mica a acestuia, si avand o eficienta cu cca 20% mai scazuta comparativ cu unul curatat periodic.

Pe langa acest lucru, igienizarea echipamentului de aer conditionat aduce si alte beneficii:

-aer rece si mai curat
-reduce riscul aparitiei bolilor cauzate de bacteriile si ciupercile formate in interiorul aparatelor
-dispare disconfortul produse de mirosurile neplacute
-Economisesti bani curatand aparatul, care va avea o durata de viata mai lunga

Prin urmare, nu ezita sa a acorzi mai multa importanta calitatii aerului respirat, prin igienizarea aparatului de aer conditionat.

Citeste si care sunt motivele pentru care e bine sa igienizezi instalatia de aer conditionat, cum se face igienizarea unui aer condtionat, cum sa iti igienizezi singur un aer conditionat

Prestam operatiuni de montaj aer conditionat sau igienizare aer conditionat in regim de urgenta. Ne deplasam in orice sector din Bucuresti in cel mai scurt timp pentru montaje aparate de aer conditionat de capacitata 9000 btu sau 24000 btu. Practicam cele mai avantajoase preturi. Serviciile nu sunt prestate de firma care a proiectat acest website. Site-ul are rol de a promova serviciile oferite de alte firme de specialitate in acest domeniu. Preturile sunt exprimare in lei si nu contin TVA.

Copyright @ 2013 montaj aer conditionat.eu